Ապխտած սուլուգունի պանիր
«Բոնիլատ» ընկերությունը հերթական նորույթներն է ներկայացնում: Տարբեր առևտրային կետերից այսուհետ կարող եք ձեռք բերել Ապխտած սուլուգունի Որսորդական և Ձողիկ
Պանրի տեսքը ևս կարևոր է. նորույթ՝ «Բոնիլատից»
Պանիրը պետք է ոչ միայն համեղ ու բնական լինի, այլև՝ գեղեցիկ: Այս կարծիքին են «Բոնիլատ» ընկերության փորձառու աշխատակիցները, որոնք
Սուլուգունի պանրի նոր տեսակներ
«Բոնիլատ» ընկերությունը հերթական նորույթներն է ներկայացնում: Տարբեր առևտրային կետերից այսուհետ կարող եք ձեռք բերել սուլուգունի Որսորդական, Թել և Ձողիկ
Հետաքրքիր փաստեր պանրի մասին
2011 թ․ «Բոնիլատ» ընկերությունը պանրագործության ոլորտում հանդես եկավ նորամուծությամբ` ներկայացնելով նոր արտադրատեսակ։ «Խուրջի», «խինկալի» կամ «լցոնած» անուններով շուկային հայտնի
ՆՈՐՈՒՅԹ. կեֆիր 2.5% յուղայնությամբ
Կեֆիրը նպաստում է աղիների դիսբիոզի (դիսբակտերիոզի) կանխարգելմանը և բուժմանը, բարձրացնում է դիմադրողականությունը, ինչպես նաև կանխում է ստամոքսի բորբոքային հիվանդությունների
Նորույթ. 0,9 լ շշով կեֆիր
0,5% յուղայնությամբ կեֆիրն արդեն վաճառվում է ոչ միայն 0,45 լիտր, այլև 0,9 լիտր տարողությամբ շշերով: Այս բարձրորակ մթերքի բաղադրության
Ինչո՞ւ է կաթն անհրաժեշտ օրգանիզմին
Կաթի օգտակարությունը հայտնի է դեռևս անհիշելի ժամանակներից: Ավելի քան 10 հազար տարի կաթը ներառված է մարդու սննդակարգում: Եգիպտոսի բժիշկները
Թթվասերի մասին
Թթվասերը ավանդական սլավոնական կաթնամթերք է և լայնորեն կիրառվում է տարատեսակ ուտեստներ պատրաստելիս: Թթվասերն աշխարհի շատ երկրներում լայն տարածում է
Բաղադրատոմս. կաթնաշոռով նրբաբլիթներ
Հավկիթները շաքարով, աղով և վանիլինով հարել: Ավելացնել կաթնաշոռ և պատառաքաղով լավ տրորել: Այնուհետև կարելի է օգտագործել նաև հարիչ՝ ստանալով
«Բաունտի»՝ տան պայմաններում
Մարմանդ կրակի վրա հալեցնել կարագը, շաքարը, սերուցքը և վերցնել կրակից: Ավելացնել կոկոսի քերուկը և լավ խառնել: Միջուկին ձև տալ,