Title Image

Blog

bounty_bonilat_post_3

«Բաունտի»՝ տան պայմաններում

Պատրաստման եղանակը

Անհրաժեշտ սննդամթերք

  • Սերուցք – 200 մլ
  • Կոկոսի քերուկ – 200 գրամ
  • Կաթնային շոկոլադ – 300 գրամ
  • Շաքար – 80 գրամ
  • Կարագ – 50 գրամ

Մարմանդ կրակի վրա հալեցնել կարագը, շաքարը, սերուցքը և վերցնել կրակից: Ավելացնել կոկոսի քերուկը և լավ խառնել: Միջուկին ձև տալ, ուղղանկյունաձև կտրատել և 1 ժամ պահել սառցախցիկում:

serucq_rejan_bonilat_post

Ջնարակը պատրաստելու համար գոլորշիով հալեցնել շոկոլադը: Որպեսզի այն շատ թանձր չլինի, մի փոքր բուսական յուղ ավելացնել:

Սառցախցիկից հանել կտրատած միջուկը, ատամի փայտիկով վերցնել յուրաքանչյուր կտորը և թաթախել շոկոլադի մեջ: Դնել ափսեի մեջ և սպասել սառչելուն:

Զարդարելու համար կարելի է օգտագործել հալեցրած սպիտակ շոկոլադ. նախշեր անել և սառը տեղում պահել:

Անուշ լինի))

«Բաունտիին» առանձնահատուկ համ կհաղորդի «Բոնիլատի» շա՜տ համեղ սերուցքը: