Title Image

Պանիր

Անկրկնելի համ և բարձր որակ

Յուրահատուկ

ԽԻՆԿԱԼԻ ՊԱՆԻՐ

Բաղադրությունը՝ «Սուլուգունի» (կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների մակարդ, կերակրի աղ), կաթնաշոռային միջուկ (կաթնաշոռ, քամած մածուն, ընկույզ, սամիթ)
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 22գ․, ճարպեր 22գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 286կկալ (1197ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 320գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետ՝ 10օր
Պահել՝ 0°C-6°C
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
xinkali_panir_suluguni_bonilat
xinkali_panir_suluguni_bonilat
xinkali_panir_suluguni_bonilat
xinkali_panir_suluguni_bonilat
suluguni_xinkali_panir_gunavor_bonilat

Գունավոր

Խինկալի պանիր

Բաղադրությունը՝ «Սուլուգունի» (կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների մակարդ, ներկանյութ՝ կարմին, ներկանյութ՝ E 141, կերակրի աղ), կաթնաշոռային միջուկ (կաթնաշոռ, քամած մածուն, ընկույզ, սամիթ)
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 22գ․, ճարպեր 22գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 286կկալ (1197ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 320գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետ՝ 10օր
Պահել՝ 0°C-6°C
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
suluguni_panir_vorsordakan_bonilat

Սուլուգունի պանիր

Որսորդական, Ձողիկ, Թել

Բաղադրությունը՝ կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների բակտերիալ մակարդ, կաթ մակարդող ֆերմենտային պրեպարատ մանրէական ծագման, կերակրի աղ
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 20գ․, ճարպեր 20գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 272կկալ (1139ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պիտանիության ժամկետը՝ 40օր:
Փաթեթը բացելուց հետո պահել սառնարանում 48ժ:
Փաթեթավորված է գազային մոդիֆիկացված միջավայրում:
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
suluguni_panir_tel_gunavor

Գունավոր

Սուլուգունի Թել

Բաղադրությունը՝ կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների բակտերիալ մակարդ, կաթ մակարդող ֆերմենտային պրեպարատ մանրէական ծագման, ներկանյութ՝ Е141 (ներկանյութ՝ կարմին) , կերակրի աղ
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 20գ․, ճարպեր 20գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 272կկալ (1139ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պիտանիության ժամկետը՝ 40օր:
Փաթեթը բացելուց հետո պահել սառնարանում 48ժ:
Փաթեթավորված է գազային մոդիֆիկացված միջավայրում:
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%

Պատմություն

2011թ․-ին Բոնիլատ ընկերությունը պանրագործության ոլորտում հանդես եկավ նորամուծությամբ և վերջինիս կողմից շուկա հանվեց պանրի նոր արտադրատեսակ։ Խուրջի, խինկալի կամ լցոնած անուններով շուկային հայտնի այս պանրի տեսակը առաջին անգամ արտադրվել է հենց Բոնիլատ ընկերության կողմից։ Խինկալի պանրի անզուգական համն ու նորարական տեսքն կարճ ժամանակում հասցրեց գրավել ողջ հայաստանյան շուկան և ոչ միայն։