Յուրահատուկ
ԽԻՆԿԱԼԻ ՊԱՆԻՐ
Բաղադրությունը՝ «Սուլուգունի» (կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների մակարդ, կերակրի աղ), կաթնաշոռային միջուկ (կաթնաշոռ, քամած մածուն, ընկույզ, սամիթ)
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 22գ․, ճարպեր 22գ․,
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 22գ․, ճարպեր 22գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 286կկալ (1197ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 320գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետ՝ 10օր
Պահել՝ 0°C-6°C
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 320գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետ՝ 10օր
Պահել՝ 0°C-6°C
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Գունավոր
Խինկալի պանիր
Բաղադրությունը՝ «Սուլուգունի» (կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների մակարդ, ներկանյութ՝ կարմին, ներկանյութ՝ E 141, կերակրի աղ), կաթնաշոռային միջուկ (կաթնաշոռ, քամած մածուն, ընկույզ, սամիթ)
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 22գ․, ճարպեր 22գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 286կկալ (1197ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 320գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետ՝ 10օր
Պահել՝ 0°C-6°C
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 320գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետ՝ 10օր
Պահել՝ 0°C-6°C
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Սուլուգունի պանիր
Որսորդական, Ձողիկ, Թել
Բաղադրությունը՝ կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների բակտերիալ մակարդ, կաթ մակարդող ֆերմենտային պրեպարատ մանրէական ծագման, պնդեցնող՝ կալցիումի քլորիդ, կերակրի աղ
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 20գ․, ճարպեր 20գ․,
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 20գ․, ճարպեր 20գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 272կկալ (1139ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պիտանիության ժամկետը՝ 30օր:
Փաթեթը բացելուց հետո պահել սառնարանում 72ժ:
Փաթեթավորված է գազային մոդիֆիկացված միջավայրում:
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Գունավոր
Սուլուգունի Թել
Բաղադրությունը՝ կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների բակտերիալ մակարդ, կաթ մակարդող ֆերմենտային պրեպարատ մանրէական ծագման, ներկանյութ՝ կարմին/քլորոֆիլի պղնձային համալիր, պնդեցնող՝ կալցիումի քլորիդ, կերակրի աղ
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 20գ․, ճարպեր 20գ․,
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 20գ․, ճարպեր 20գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 272կկալ (1139ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 40%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պիտանիության ժամկետը՝ 30օր:
Փաթեթը բացելուց հետո պահել սառնարանում 72ժ:
Փաթեթավորված է գազային մոդիֆիկացված միջավայրում:
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Ապխտած սուլուգունի պանիր
Որսորդական, ձողիկ
Բաղադրությունը՝ կովի կաթ նորմալացված պաստերացված, մեզոֆիլ կաթնաթթվային միկրոօրգանիզմների բակտերիալ մակարդ, կաթ մակարդող ֆերմենտային պրեպարատ մանրէական ծագման, պնդեցնող՝ կալցիումի քլորիդ, կերակրի աղ
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 21գ․, ճարպեր 25գ․,
Սննդային արժեք 100գ՝ սպիտակուցներ 21գ․, ճարպեր 25գ․,
Էներգետիկ արժեք՝ 309կկալ (1293ԿՋ)
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 42%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պանրի յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում ՝ 42%
Քաշը՝ 150գ. ±3%
Պահել՝ 0°C-6°C
Պիտանիության ժամկետը՝ 180օր:
Փաթեթը բացելուց հետո պահել սառնարանում 7օր:
Փաթեթավորված է գազային մոդիֆիկացված միջավայրում:
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Օդի հարաբերական խոնավություն՝ 80-85%
Պատմություն
2011թ․-ին Բոնիլատ ընկերությունը պանրագործության ոլորտում հանդես եկավ նորամուծությամբ և վերջինիս կողմից շուկա հանվեց պանրի նոր արտադրատեսակ։ Խուրջի, խինկալի կամ լցոնած անուններով շուկային հայտնի այս պանրի տեսակը առաջին անգամ արտադրվել է հենց Բոնիլատ ընկերության կողմից։ Խինկալի պանրի անզուգական համն ու նորարական տեսքն կարճ ժամանակում հասցրեց գրավել ողջ հայաստանյան շուկան և ոչ միայն։